Heb je huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, rosacea, extreem droge of gevoelige huid, beginnende rimpeltjes en fijne lijntjes, of wil je gewoon graag je huid goed verzorgen? Plan dan een kennismakingsbehandeling in.

Als je voor het eerst in de salon bent starten we met een intakegesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek wordt o.a. gevraagd naar:

  • Huidige verzorging van de huid
  • Allergieën
  • Lifestyle
  • Eerdere huidbehandelingen
  • Medicatie gebruik

Na het intakegesprek starten we met het reinigen van de huid om een goede huidanalyse uit te voeren. Tijdens de huidanalyse wordt de conditie van de huid bekeken en beoordeeld. Tijdens de analyse worden foto’s van de huid gemaakt en opgeslagen in jouw persoonlijke dossier.
Na de huidanalyse wordt gestart met de Basic Skin gezichtsbehandeling, aangepast op de behoeftes van de huidconditie op dat moment.

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Na de behandeling krijg je een advies over het gebruik van producten thuis om de huid in topconditie te brengen en het effect van de gezichtsbehandeling te verlengen.

Bij elke volgende behandeling wordt er een nieuwe huidanalyse gedaan en wordt de behandeling daarop aangepast. De huidconditie kan namelijk steeds verschillend zijn en dus ook de behoefte.