Skin and Style richt zich vooral op huidverbetering, want wie wil er nou geen gezonde, en dus mooie huid?!

Ik heb gekozen voor het merk Alpha-H. Een (meervoudig) award-winning Australisch cosmeceutical merk. Rode draad door de gehele lijn van Alpha-H is glycolzuur. Glycolzuur is een fruitzuur en valt onder de Alfa Hydroxy zuren, vandaar de naam Alpha-H.

Glycolzuur wordt gewonnen uit rietsuiker en heeft een fantastische werking op het gebied van huid(structuur)verbetering, pigment- en ouderdomsvlekken, acne, grove poriën, dehydratatie, verdikte (rokers)huid en een vale ongelijkmatige teint.

Wat de producten en behandelingen van Alpha-H, naast het glycolzuur, zo uniek maken, is de combinatie met andere werkstoffen (enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten) en extreem lage pH-waarden. Hierdoor wordt de huid uit haar comfortzone getrokken, waardoor zij ‘wakker schrikt’ en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt,  daar waar nieuwe huidcellen, collageen- en elastinevezels worden aangemaakt. Gewone huidverzorging bevat deze ingrediënten vaak niet, of in (te) lage dosis of heeft een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies welke Alpha-H producten- en behandelingen voor jouw huid geschikt zijn. Alpha-H is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige.